dinsdag 12 november 2013

Thee met een zakje

Denk Brits, denk antiek, denk retro. Theetjes, haken en niet bang voor bruin. Meng dit vervolgens met een heel handige instructie van hier en hier. Voeg een rits en stofje van de kringloop toe. Schenk jezelf gerust een extra kopje thee in, geniet van de inspiratie en kijk op je gemak nog eens naar de handleiding voor een handig etuitje van hier
Voor je het weet heb je een gehaakt lapje dat prima bevestigd kan worden aan de buitenkant van het genaaide etuitje. And there you have it: een gehaakt etuitje!

Wat je er mee moet is punt twee, maar het maken is in ieder geval een leuke oefening in het haken van "waves" en het naaien van een etuitje. En bovendien heerlijk in combinatie met thee:)

Voor de liefhebber: het stoffen etuitje onder het haakwerk is een volwaardig etuitje op zich. Je kunt een bestaand etuitje of ander tasje dus ook makkelijk op deze manier "bekleden". Hier heb ik het haakwerk met de hand vastgezet langs de rits en zo ook het stukje langs het labeltje. De andere zijde is dicht gehaakt. 


Retro gehaakt etuitje (1)
Retro gehaakt etuitje (2)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter!