woensdag 2 oktober 2013

Een blij bordje bietjes

Maandag stonden hier bietjes op het menu. Hoe die verder bereid zouden worden, had ik vooraf nog niet duidelijk voor ogen. 'k Had geen recept en weinig tijd, maar wel een ideetje n.a.v. een paar quinoa recepten die ik eerder op internet was tegengekomen. Door het resultaat werd ik blij verrast. Het smaakte heerlijk (zeker in combinatie met een zonnige herfstdag) en ik deel het recept(je) hier dan ook graag met u.

Benodigd voor 1 portie blije bietjes:
- 2 gekookte rode bieten
- 1 appel
- 75g quinoa
- 1 rode ui
- half pakje quorn

To-do:
Versnipper de ui en bak deze samen met de stukjes quorn. Kook ondertussen de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing. Snij de rode bieten en appel in kleine stukjes. Mix alles tezamen en bon appetit!

PS: ook lekker als luxe lunch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter!